Sauna, zwembad en trainen

Dit is top! Sauna, zwembad en nu ook trainen in 1 ruimte binnenshuis. Half rack / squat rack delivery bij Menno Grootveld / Fit Supplies & Richard Harskamp @Blaricum

#Blaricum #hetgooi #nederland #homegym #fysiotherapie #fysiotherapeut #training #kracht #bedrijfsruimte #workout #bedrijfsleven #healthylife #gezondwerken #gezondeleefstijl #maassluis #sporten #westland #medisch

 

 

Bezoek onze showroom

Wil je meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van fitness en crossfit? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel +31 (0)6 – 22062244. Daarnaast ben je altijd op afspraak welkom in de showroom. De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag. Wil je langskomen? Laat het weten! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *