homegym van Technogym

Geleverd en op de zolder geplaatst deze zeer praktische en multifunctionele homegym van Technogym de zogenoemde Unica Evolution. Ook interesse in cardio of kracht fitnessapparatuur? Neem dan contact met ons op.

Kijk voor meer info op: www.fit-supplies.nl #fitnessappartuur #fysiotherapeut #homegym #krachttraining #thuissporten #training #fysiotherapie #bedrijfsgym #sportenophetwerk #nederland #gezondleven #healthylifestyle #companygym #bedrijfsfitness

 

Bezoek onze showroom

Wil je meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van fitness en crossfit? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel +31 (0)6 – 22062244. Daarnaast ben je altijd op afspraak welkom in de showroom. De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag. Wil je langskomen? Laat het weten! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *