Technogym Excite cardio en Element krachtapparatuur

Afgelopen week hebben Menno Grootveld / Fit Supplies en Richard Harskamp deze mooie locatie van Praktijk Pisters / Nick Pisters in Apeldoorn, wederom mogen voorzien van diverse Technogym Excite cardio en Element krachtapparatuur.

#apeldoorn #fitnessaddict #fysiotherapeut #fysiotherapie #praktijk #medisch #kracht #cardio #fitness #fysiotherapiepraktijk #sportschool #homegym #gym #gezondheid #cardioworkout #krachttraining #crossfit
#rotterdam #nederland #sport #workout #healthylifestyle

Bezoek onze showroom

Wil je meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van fitness en crossfit? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel +31 (0)6 – 22062244. Daarnaast ben je altijd op afspraak welkom in de showroom. De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag. Wil je langskomen? Laat het weten!