technogym cardio Hoornseveld

In opdracht van en met dank aan; Rick Vredenbregt en Jorn Bergers heeft Fit-Supplies de praktijk van Fysiotherapie Hoornseveld in Zaandam, voorzien van gereviseerde Technogym cardio apparatuur.

#fitnessmotivation #sport #gym #fysiotherapie #homegym #cardio #fitnessapparatuur #incompanyfitness #training #crossfit #workout #maassluis #nederland #bedrijfsfitness #sportenophet werk #sportschool #companyfitness #healthclub #thuissporten #outdoorsports #atletiek #fitness #gezond

 

 

Bezoek onze showroom

Wil je meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van fitness en crossfit? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel +31 (0)6 – 22062244. Daarnaast ben je altijd op afspraak welkom in de showroom. De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag. Wil je langskomen? Laat het weten!