Technogym Kinesis Heritage wand

Nadat Menno Grootveld / Fit Supplies en Richard Harskamp, de praktijk van Fysiotherapie Margraten al 2 maal eerder heeft voorzien van diverse Technogym full black refurb cardio-apparatuur, hebben wij daar afgelopen week een Technogym Kinesis Heritage wand aan toe mogen voegen.
Los van het zeer strakke design, is deze high-end wand multifunctioneel en wordt deze elektronisch aangestuurd. Met dank aan Tom Van Wissen Fysiotherapie Margraten

#Margraten #limburg #fitness #fysiotherapie #fysiopraktijk #sportschool #homegym #gym #gezondheid #cardioworkout #krachttraining #crossfit #praktijk
#rotterdam #nederland #sport #workout

 

 

Bezoek onze showroom

Wil je meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van fitness en crossfit? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel +31 (0)6 – 22062244. Daarnaast ben je altijd op afspraak welkom in de showroom. De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag. Wil je langskomen? Laat het weten!