Uitbreiding Matching pool BV

Na vorig jaar deze mooie bedrijfsfitness ruimte bij Matching Pool BV al voorzien te hebben van diverse cardio en krachtapparatuur, heeft Menno Grootveld / Fit Supplies i.s.m. Richard Harskamp afgelopen week de ruimte aangevuld met o.a. een squat rack, stangen, schijven, boksvoorzieningen, dumbells, racks en rubbertegels. Toch fijn om als werkgever en werknemer over zo’n mooie fitnessruimte op je werk te beschikken. Wederom dank voor deze leuke en mooie opdracht José van den Wildenberg ✔ #bedrijfscultuur #arbeidsmarkt #fitness #sporten #kracht #gezondwerken #ict #sportschool #training #fysiotherapie #fysiotherapeut #homegym #workout #healthylife #nederland #westland

 

Bezoek onze showroom

Wil je meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van fitness en crossfit? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel +31 (0)6 – 22062244. Daarnaast ben je altijd op afspraak welkom in de showroom. De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag. Wil je langskomen? Laat het weten!