Refurbished Technogym cardio

Menno Grootveld / Fit Supplies heeft i.s.m. Richard Harskamp in #wijkbijduurstede de locatie van Fit4all, mogen voorzien van nieuwe zwarte refurbished Technogym cardio apparatuur. Met dank aan @Davidbouwmeester👍🏼💪🏼

#fitnessaddict #fysiotherapeut #fysiotherapie #praktijk #medisch #kracht #cardio #fitness #fysiotherapiepraktijk #sportschool #homegym #gym #gezondheid #cardioworkout #krachttraining #crossfit #golfclub #golfen #rotterdam #nederland #sport #workout

 

 

Bezoek onze showroom

Wil je meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van fitness en crossfit? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel +31 (0)6 – 22062244. Daarnaast ben je altijd op afspraak welkom in de showroom. De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag. Wil je langskomen? Laat het weten!